EEN PAAR WOORDEN

Over ons

GESCHIEDENIS

Ons verhaal begint al lang geleden, als een paar dames uit de regio Veghel een idee krijgen.


In 1999 kwamen vier partners van leden van Rotaryclub Veghel op het lumineuze idee om een eigen clubje op te richten met ‘de vrouwen van.’ Zij hadden behoefte aan verbinding en gezelligheid en zo ontstond Ann’s Club Veghel met vier bestuursleden en 19 leden. Allen partner van een Rotary lid.

 

Na drie jaar Ann’s vol gezellige activiteiten ontstond de behoefte om meer sociaal betrokken te zijn met elkaar voor anderen en in 2002 veranderde de Ann’s Club in Inner Wheel Veghel-Uden e.o. Dezelfde club met dezelfde vrouwen die zich vanaf toen naast verbindend ook servicegericht gingen inzetten voor mooie sociale projecten.

 

Inner Wheel Veghel-Uden e.o. is één van de 63 clubs in Nederland en één van de ruim 4000 clubs wereldwijd. Alle clubs hebben de volgende drie peilers als doel:

*het bevorderen van vriendschap
*het bevorderen van sociale betrokkenheid 
*het bevorderen van (inter)nationale contacten

Inner Wheel was jarenlang dé organisatie voor vrouwelijke partners van Rotarians maar sinds 2012 is het toelatingsbeleid verruimd. Sindsdien mag iedereen lid worden van Inner Wheel!Met elkaar, voor elkaar èn voor anderen zetten wij ons vrijwillig in om de wereld net dat beetje mooier te maken. Dit doen wij middels het werven van fondsen, het organiseren van evenementen voor het goede doel en het verlenen van hulp bij ‘hands-on’ activiteiten. Inner Wheel Veghel-Uden e.o. bestaat uit een ondernemende club vrouwen die het gezellig hebben met elkaar èn zich daarnaast graag inzetten voor anderen.Zie jij jezelf binnen deze serviceclub of wil je een goed doel bij ons onder de aandacht brengen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Resultaten


Bereikte resultaten
2013:
2014:
2015:
2016:
2017:
2018:
2019:
2020:
2021:
2022:

Background Image

DOE MET ONS MEE


WIL JE LID ZIJN VAN EEN ORGANISATIE DIE ECHT VERSCHIL MAAKT?

EEN GREEP UIT ONZE GOEDE DOELEN

help ons helpen afbeelding

WIL JIJ HET VERSCHIL MAKEN?

Help ons geld in te zamelen voor onze projecten/goede doelen

Winkelwagen
Scroll naar boven